Webáruház

fatfish színek
fatfish körlevél
fatfish-sketches-381x381
Untitled-4

Frenetic FatFish

Termék elérhetősége: Raktáron

Brutto ár: 1890 Ft
Netto ár: 1488 Ft
Áfa: 402 Ft
Ár / kg:

Innovatív termék ragadozóhalak pergetésére kifejlesztve. Acél csontváza ólomba van öntve mely pedig TPE gumi anyagba van öntve. (A TPE anyag a szilikonhoz hasonlóan néz ki és viselkedik csak modernebb és rugalmasabb.)

Ezt a FRENETIC csalit elsődlegesen harcsára javasoljuk. A maga 60 grammjával egy igazi nagyágyú, mellyel a mély gödröket is könnyen meghorgászhatjuk. Kétféle módon juttathatjuk el ezt a műcsalinkat a kívánt helyére. A hagyományos módon dobhatjuk. Miután FatFishünk koppant a fenéken, kezdjük el orsónkkal betekerni. A tökéletes ólomelosztásnak köszönhetően érezni fogjuk, hogy a csalink függőleges helyzetét megőrzi de mégis igen heves mozgást végez. Így hívja fel magára a harcsa figyelmét habár a tesztelések során csukát is fogtunk vele.

Amennyiben változtatjuk a betekerésnek a sebességét úgy változtatjuk az előttünk lévő vízterület faggatását. A másik módszer az utóbbi időszakban elterjedt úgynevezett vertikális horgászmódszer. Ehhez bizony csónakra is szükségünk van. Onnan engedjük le a fenékre a FatFisht aztán megemeljük újra visszaejtjük ezt a mozdulatsort ismételgetjük és így pásztázzuk az alattunk elterülő vízterületet. Itt is érezni fogjuk milyen aktívan dolgozik a csalink.

BIGPIKE Horgász Webáruház

 Budapest, XX. ker. 1201 Helsinki út 75.

 +36 (20) 9824293 horgászoknak

 +36 (20) 9824294 kereskedőknek
 

Please publish modules in offcanvas position.